Rólunk

Nyomtatás
Készült: 2014. április 19. szombat
Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül. Kedvezményezett neve: LANTOS-MIX Horgászbolt és Haletetőanyag Gyártó-Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe: Termelő gépek beszerzése a LANTOS-MIX Kft-nél
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-00192
A szerződött támogatás összege: 5 727 544 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A Projekt befejezésének dátuma: 2019.03.27.

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat megvalósításával egy HDR-4616 típusú forgó kocsis kemence, egy T150 típusú tarhonyaszaggató gép, egy HDR-100 típusú fixcsészés spiráldagasztógép, ZEBRA GC420 nyomtató, egy Dell Vostro 3568 Black notebook, és egy Samsung Sl-M2070W lézernyomtató beszerzése történt meg. A meglévő géppark bővítésével, az új eszközök üzembe helyezésével a létrejött termelési kapacitás lehetőséget nyújt ahhoz, hogy gyorsabb, költséghatékonyabb és gördülékenyebb legyen a gyártás, a magas termékminőség megtartása mellett.

Tisztelt (Kedves) Horgásztárs!

Lantos János versenyhorgász vagyok. Családi vállalkozásomat 13 éve alapítottam, amely mára Magyarország egyik piacvezető halcsali gyártójává nőtte ki magát. Közel 30 éves versenyzői múltam, és tapasztalataim alapján állítom össze a legjobb etetőanyag keverékeket, hogy Önöknek biztos sikerük legyen a horgászatban. Folyamatos fejlesztésekkel próbálom bővíteni a Lantos-Mix termékpalettát, a horgászok igényeinek megfelelően, hogy minden évben új termékekkel tudjunk szolgálni Önöknek.

 

Mindegyik etetőanyag keverék kizárólag víz hozzáadásával eredményesen használható. Azonban a különböző kiegészítő termékeinkkel, mint aromák, színes morzsa, stb. hozzáadásával tovább fokozható a hatásuk.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy megtiszteltek a termékeim vásárlásával.

Ebben az évben is eredményes és halban gazdag fogást kívánok!

Legújabb galériák

Copyright 2014. Lantos-Mix Bt.